Ski hockey

Ski hockey har vært på banen siden 1976. Selve ishallen var klar til bruk i 1987, og siden den gang har klubben satset bredt og langsiktig på de unge medlemmene. Hos Ski hockey finnes det et bredt utvalg av lag, og klubben kan by på egne sådanne for Old Boys og hele veien ned til knøttelagene for de som er seks år. Medlemmene kommer ikke bare fra Ski, men fra hele Folloregionen og totalt har klubben over to hundre aktive innen de mange aldersbestemte lagene.

Skøyteskolen

Som seg hør og bør har også Ski hockey en skøyteskole for de yngste. Deltakerne er fra tre til åtte år gamle og i starten trener barna på å gå på skøyter uten bruk av verken kølle eller puck. Det er nok av trenere på isen, så alle barna blir sett og får den støtten og veiledningen de trenger.

Hockeyskolen

Etter at barna har lært å gå på skøyter er det på tide å lære seg å spille hockey, for de som vil. Derfor arrangerer Ski hockey også en hockeyskole, som en naturlig forlengelse av skøyteskolen. Og det er på denne skolen at både kølle og puck kommer inn i bildet sammen med skøytene. Som alltid er det nok trenere på isen til at alle barna blir sett og ivaretatt og får den hjelpen de trenger.

I høstferier og vinterferiene arrangerer klubben Camp Icehawks for alle barn og unge som vil bruke ferien til å hygge seg på isen og trene opp ferdighetene sine.

SFO eller IFO

Hos Ski hockey kan skolebarna gå på SFO eller IFO, som det heter hos oss. Dette er et tilbud til alle som er medlem av klubben og går på trinnene fra 3. til 7. Dette er som en vanlig skolefritidsordning, bortsett fra det faktum at i tillegg til lek og lekser får barna også være masse på isen der de kan fokusere fullt på sine individuelle ferdigheter innen ishockey. Kjernetiden er fra 14.45 til 16.15 og åpningstidene for IFO er fra 13.30 til 17.00. Det serveres selvfølgelig også mat til barna som går på IFO.

Ski hockey er for øvrig medlem av Norges idrettsforbund, og her er det vedtatt at alle som er i kontakt med barna eller innehar verv i klubben skal ha politiattest.

Åpent for alle

Ski hockey har egne lag som trener og deltar i kamper, men det er også anledning for ikke-medlemmer å komme å hygge seg på isen. Her finnes det også kiosk der du kan kjøpe noe godt å bite i mellom øktene.

For sine medlemmer arrangerer klubben både foredrag av ulike slag og handledager, der du kan kjøpe utstyr til rabatterte priser. Som medlem får du også ulike medlemstilbud, og her er det bare å holde seg oppdatert slik at du kan gjøre gode kupp gjennom hele året.

Ski hockey drives av frivillige, med god hjelp av sponsorer. I likhet med alle andre idrettsklubber i Norge er det de frivillige som får klubben til å gå rundt, enten det gjelder den daglige driften eller avvikling av kamper og arrangementer. Vil du bli medlem, bruker du bare kontaktinformasjonen som står på klubbens nettside.