Hasle-Løren

I 1905 brøt Norge med Sverige og ble en selvstendig nasjon. Dette styrket nasjonalfølelsen i stor grad og siden norsk natur og friluftsliv var en viktig del av denne identiteten tok det ikke lang tid før det ble opprettet idrettslag og -foreninger. En sommerdag i 1911 dannet tretten gutter Hasle Fotballklubb. Etter den andre verdenskrig var det slik at dersom to klubber hadde tatt det samme navnet, måtte den ene klubben nedre. Dermed ble Hasle AIL til Løren Sportsklubb og i 1963 ble de to klubbene til en under navnet Hasle- Løren Idrettslag. I 2011 hadde klubben 100 års jubileum og dette ble blant annet feiret med en bok der historien til klubben er beskrevet fra den spede begynnelsen av. I dag er klubben kjent for sitt allsidige tilbud til alle ungdommene i lokalmiljøet. Klubben teller over tusen medlemmer og kan tilby både fotball, is hockey, ski, innebandy, håndball, sykling og multisport.

Skøyte- og ishockeyskole

I likhet med mange andre idrettsklubber tilbyr også Hasle-Løren en skøyte- og ishockey skole for både jenter og gutter i alderen fra fire til ti år. Årets skole finner sted på torsdager og har oppstart i oktober. Skolen varer hver torsdag frem til påskeferien. Barn som ikke har gått på skøyter før får en kasse de kan holde seg i, og det er mange nok trenere på isen til at alle får den veiledningen de trenger.

For de som har lært seg skøytingens kunst tilbys det hockeyskole, der det er fokus på teknikk samt bruk av kølle og det å spille sammen på et lag. Denne skolen foregår også på torsdager etter at skøyteskolen er ferdig.

Utstyr som trengs for å være med er en hjelm med gitter, skøyter. Halsbeskytter og egen kølle. Ved oppmøte til den aller første timen får alle barna egen drakt.

De arrangerer også camp for unge spillere, med erfarne trenere som instruktører. Følg med på hjemmesiden, der all informasjon om de ulike aktivitetene i klubben legges ut fortløpende.

Lag for juniorer, damer og seniorer

Hos Hasle-Løren har de lag for de aller fleste, enten de er damer, unge eller gamle. Mange av spillerne i klubben gjør det også veldig bra internasjonalt. Flere av kampene som avvikles i arenaen vises også via live streaming, så her er det mange muligheter til å følge med på det mest moderne vis.

Klubben har flere gode sponsorer, også når det kommer til utstyr, og i tillegg har de mange frivillige som stiller som trenere, dommere, kioskvakter og hjelpere når arrangementer av ulike slag skal avvikles. I hallen er det aktivitet nesten året rundt, og det skal en del mennesker til får å få det hele til å gå rundt. Har du barn eller familie i klubben og ønsker å bidra som frivillig, blir de sikkert glade om du tar kontakt.

Klubben har et eget A-lag og disse kan du faktisk støtte litt ekstra ved å bli medlem av 1911-klubben. Du kan også støtte både klubben og laget i ditt hjerte ved å benytte deg av Grasrotandelen til Norsk Tipping.