Bøler Hockey

Bøler er en av bydelene i Oslo, og også her foregår det hockey på høyt nivå. I denne artikkelen skal vi presentere noen av de spennende spillerne på is hockey laget til Bøler.

Førstemann ut er han som spiller med nummer 26 på ryggen. Dette er Geir Medalen, populært kalt Betong. Han har vært med siden oppstarten, og er tilbake i drakta etter en liten pause. Kallenavnet har han fått fordi å krasje inn i Medalen er som å gå rett i en betongmur. Medalen har vært ute det meste av forrige sesong takket være en skade, men selv om spilleren var i dårlig forfatning stod det verre til med vantet som fikk et noe ublidt og ødeleggende møte med spilleren av betong.

Neste mann ut er nummer 44 Johnsrud. Dette er spilleren som plukker poeng og av den grunn kalles han Stjerna. Han nyter livet som stjernespiller med dertil tilhørende god behandling.

Da er turen kommet til nummer fem og Tomtum. Hans fulle navn er Rune Steen Tomtum og han lyder også kallenavnene Cap og Tim. Dette er spilleren som både har flest kamper og har samlet flest poeng for klubben sin. I tillegg er det også han som er ansvarlig for uttak til laget. Det påstås at hans mange år som pedagog i barnehage har hjulpet ham med å være kaptein for dette laget. Nå har gutten tatt seg en pause og skal tilbringe sesongen på en båt i mer sydlige strøk.

Lagets hjemmeside

På lagets hjemmeside kan du interessant nok se oversikt over hvem som har scoret flest mål eller vært assist. I tillegg kan du, morsomt nok, se en fullstendig oversikt over hvem som har vært utvist flest ganger og i flest antall minutter. Altså hvem som til enhver tid regnes som lagets bølle.

På lagets hjemmeside kan du lese profiler av alle spillerne, og du kan lese innlegg om hvordan de ulike kampene har gått sett fra lagets egen vinkel.

Bøler Hockey har mange rutinerte spillere, men også en del nye. Her er det godt samhold både på banen som et lag og utenfor laget. Spillerne kjenner hverandres styrker og svakheter, bakker hverandre opp og støtter hverandre når det trengs.

Siden ingen av dem er profesjonelle spillere på fulltid, er det litt av en jobb å organisere laget i forhold til jobb, skole og alt annet som skjer i livet. I kommende sesong er det flere nye gutter som får sjansen, da en del av de mer erfarne er på reise jorden rundt eller studerer i utlandet.

Er du fan av Bøler Hockey er det bare å møte opp på kamper og heie gutta frem. Som alle andre trenger også dette laget støtte i både medgang og motgang. Gutta har normalt sett hevdet seg godt, og det er ingen grunn til å tro at de ikke skal klare dette også i år. De er gule og blå og dermed lette å få øye på ute på isen. Bølers krigere på isen er definitivt veldig klare for en ny sesong med spennende kamper og poengsanking.